Оголошено дату анонсу POCO F4 GT

14.04.2022 2119 0

Менш ніж за два тижні мають показати глобальний варіант Redmi K50 GE

Минулого року Xiaomi випустила ігровий Redmi K40 Gaming Edition, який трохи згодом успішно трансформувала в POCO F3 GT. Ідея з випуском щодо доступного пристрою для геймерів продовжить свій розвиток і на горизонті замаячив реліз POCO F4 GT. І довго на нього чекати не доведеться.

Сьогодні компанія виклала тизер, присвячений майбутній презентації POCO F4 GT, а відбудеться вона 26 квітня. На додаток до смартфону компанія має намір показати якісь новинки із сегменту Інтернету речей. Що це за пристрої, інформації немає.

Логічно припустити, що POCO F4 GT стане черговим продуктом ребрендингу і цього разу клонують Redmi K50 Gaming Edition , який дебютував першим у сімействі Redmi K50. Якщо ця гіпотеза правильна, то майбутній POCO F4 GT запропонує платформу Snapdragon 8 Gen 1, OLED-панель діагоналлю 6,67 дюйма з частотою оновлення 120 Гц і акумуляторну батарею ємністю 4700 мАч зі швидкою 120-ват.

В активі смартфона мають бути стереодинаміки, система рідинного охолодження, висувні курки та потрійна тильна камера з датчиками 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп. Головне питання – скільки запитають за POCO F4 GT. Як правило, цінова політика компанії відрізняється поміркованістю, а значить, новинка має всі шанси стати бестселером при адекватному ціннику.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 14.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube