Офіційно: дата анонсу Asus ROG Phone 5

19.02.2021 2099 0

Asus підтвердила назву нового ігрового смартфону та готова його презентувати 10 березня

Тепер ми з упевненістю може стверджувати, що Asus ROG Phone 4 не буде. А вийде ROG Phone 5. Двигуна забобонами, азіатська компанія вирішила пропустити в нумерації ігрових смартфонів цифру 4 і за ROG Phone 3 вийде «п'ятірка». Точнісінько говорити про це дозволив офіційний тизер компанії, яким вона сповістила широку аудиторію про час анонсу новинки.

Реліз нового покоління смартфону для геймерів має намір провести 10 березня. Компанія вже створила сторінку продукту на своєму сайті, але при цьому не наводить жодних характеристик. Але вже й так відомо, що ігровий мобільник отримає чіп Snapdragon 888 та дві батарейки сумарною ємністю 6000 мАг.

Відомо, що програмною платформою Asus ROG Phone 5 виступатиме операційна система Android 11, а також він вийде у двох модифікаціях з 8 Гб і 16 Гб оперативної пам'яті. Обіцяний AMOLED-дисплей діагоналлю 6,78 дюйма з підвищеною герцовкою та частотою відгуку сенсора, а також удосконалена система охолодження та швидка 65-ватна зарядка. Основна камера буде потрійною та характеристики датчиків зображення не називаються.

Також є передумови, що цього року компанія може випустити лайт-версію Asus ROG Phone 5 на базі Snapdragon 870. Чи представлять її одного дня з анонсом старшої версії, інформації немає.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: gsmarena , mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube