Офіційно: у OnePlus 9 Pro буде найкраща та найдорожча дорога камера за історію компанії

10.03.2021 4163 2

Компанія розкриває нові подробиці про камеру OnePlus 9 Pro

8 березня приніс подарунки не лише жінкам, а й фанам OnePlus. Компанія нарешті підтвердила те, що говорили давно. Тепер точно відомо, що нова флагманська серія OnePlus 9 буде представлена 23 березня і це буде її глобальний реліз, тоді як у Китаї її покажуть день по тому. Якщо ви серед тих, хто хоче побачити все на власні очі, то подивитися презентацію можна буде на офіційному сайті компанії .

Дні, що залишилися до релізу OnePlus буде використовувати для того, щоб підігрівати інтерес користувачів до майбутньої події. Сьогодні вона знову вирішила розповісти більше про камеру OnePlus 9 Pro. Швидше за все, OnePlus 9 отримає камеру простіше, тоді як «прошка» буде «заряджена» на повну і саме їй дістанеться все найкраще, на чому акцентує увагу компанія.

Піт Лау опублікував промо-плакат, який свідчить про те, що OnePlus 9 Pro отримає надширококутний датчик Sony IMX766. Його роздільна здатність становить 50 Мп, і цей же сенсор встановлений в Oppo Reno5 Pro+, що вийшов у грудні минулого року. Компанія заявляє, що не поскупилася і витратила кілька мільйонів доларів на те, щоб налаштувати його і це найдорожчий датчик за історію компанії.

Чутки ж орієнтують нас на те, що, крім цього сенсора, запропонують ще Sony IMX789 на 50 Мп з підтримкою подвійного вихідного ISO, телеоб'єктив на 8 Мп датчик глибини на 2 Мп. А щоб зробити камеру ще краще, до роботи над нею залучили фахівців компанії Hasselblad . І це не разова акція, а лише початок 3-річної співпраці двох компаній і все для того, щоб OnePlus навчилася створювати найкращі камерофони на ринку.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: mydrivers , gizchina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 10.03.2021
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Олег смирнов
0
Обожаю свой OnePlus 5 T и пока не собираюсь его сменить! Но... Жду 10 и вот может тогда. Обожаю эту компанию за то,как она комплектует свои смартфоны: материал корпуса,железо,дисплей и конечно же Oxigen!
Спасибо производителям от этой компании!
10.03.2021 19:43
Відповісти
Yunker Zorge
2
можно будет брать через поколение, а пока будет первый блин комом. это я о сотрудничестве двух компаний.
10.03.2021 15:28
Відповісти

Останні ролики на YouTube