OnePlus 10 Pro виявився складаним смартфоном

22.02.2022 2771 0

Смартфон провалив тест на міцність

Вчора відбулася прем'єра OnePlus 10 Pro у білому кольорі. Компанія всіма силами намагалася пояснити, наскільки круто, що вона змогла створити флагман у білому вбранні. Її інженери протягом трьох місяців наполегливо працювали над тим, щоб створити білий корпус і протестували понад 100 відтінків. Але краще б вони подбали про міцність OnePlus 10 Pro.

Незважаючи на те, що флагман доступний лише в Китаї, руйнівнику смартфонів та автору каналу JerryRigEverything вдалося отримати його на тест. Відомий катувальник електроніки вирішив випробувати OnePlus 10 Pro на предмет того, що він може запропонувати щодо надійності та міцності. І за результатами тесту флагман претендує поповнити «зал слави» аутсайдерів і здобути титул найтендітнішого смартфона цього року.

Читати також: Анонс OnePlus Nord CE 2: невеликий апгрейд

А починалося все непогано. Тест на стійкість подряпин показав, що захисне скло екрану дряпається під час використання стику з шостим рівнем твердості за шкалою Мооса. Підпалювати дисплей порожня витівка, він не горить, але його зовнішній вигляд вогонь зіпсував. Але головний тест на згин OnePlus 10 Pro провалив.

Смартфон надломився в області під величезним блоком основної камери, рама зігнулася, і скляна тильна кришка тріснула, вкрившись павутинням. Не можна сказати, що блогеру легко вдалося зламати опір корпусу, але факт залишається фактом - при належному зусиллі зігнути корпус можна голими руками.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: youtube

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 22.02.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube