OnePlus 10R засвітився на промо-зображенні: де ж самоідентичність?

13.04.2022 1866 0

Відмінності від Realme GT Neo 3 незначні

OnePlus під прикриттям Oppo продовжує розвивати свою марку смартфонів. 28 квітня компанія влаштує чергову виставку досягнень , де покаже своє бачення пристроїв субфлагманського та доступного сегментів. У першому випадку це буде OnePlus 10R, а в другому – OnePlus Nord CE 2 Lite 5G.

У мережі вже чимало витоків про характеристики OnePlus 10R, а відомий інформатор @ OnLeaks встиг продемонструвати і дизайн новинки. І, схоже, що він знову точний у своїх пророкуваннях, правильно передавши екстер'єр новинки. На користь цього говорить промо-плакат із рекламою OnePlus 10R від Amazon.

Зображення показує, що OnePlus 10R і Realme GT Neo 3, крім подібності в начинці, будуть дуже схожі зовні. При погляді на новинку OnePlus ми розуміємо, що вона увібрала риси субфлагмана Realme. Тут зберегли нарочито великий блок основної камери, виконання та місцезнаходження датчиків зображення, але змінили розташування світлодіодного спалаху та акцентували увагу на головному модулі за допомогою окантовки.

А ще за допомогою різної обробки текстури тильної кришки OnePlus 10R її візуально розділили на дві частини по вертикалі. До речі, Realme GT Neo 3 також має смуги на задній стороні, але їх виконання відрізняється. Нагадаємо, що OnePlus 10R повинен запропонувати чіпсет Dimensity 8100, 120-герцевий AMOLED-екран, батарейку на 4500 мАч зі швидкою зарядкою на 150 Вт і 50 Мп камеру Sony IMX766 як головну в основній камері.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело:mysmartprice

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.04.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube