Падіння Facebook, Instagram та WhatsApp: акт другий

09.10.2021 3093 0

Збої у роботі сервісів, що належать Facebook, стають нормою

Початок цього тижня ознаменувався масштабним збоєм у роботі Facebook, Instagram і WhatsApp . Підсумком падіння популярних соцмереж став обвал акцій компанії і відтік користувачів на інші платформи. Так, Павло Дуров похвалився тим, що глобальний збій у роботі мереж, що конкурують, призвів до того, що аудиторія Telegram збільшилася на 70 млн користувачів.

Падіння сервісів, що належать Facebook, тривало понад шість годин, після закінчення яких їхню роботу вдалося відновити. На жаль, ненадовго. Вчора Facebook, Instagram та WhatsApp знову впали. Як повідомляє ресурс Downdetector, потік скарг на збої у роботі соціальних мереж почав зростати у геометричній прогресії після 21:15. Більшість скарг було на проблеми у роботі Instagram. Користувачі відзначали складнощі з авторизацією, неможливість залишати коментарі, ставити лайки, відправляти повідомлення, публікувати фото і відео.

Збій у роботі соціальних мереж відзначали мешканці таких країн як Німеччина, Франція, Нідерланди, Канади, США, Великобританії, Росії та інших регіонів. На даний момент проблеми вирішено, соціальні мережі повернулися до своєї звичайної роботи. Що цього разу призвело до падіння Facebook, Instagram та WhatsApp, не повідомляється. Чекаємо на офіційний коментар компанії.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: downdetector

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.10.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube