Подробиці про завтрашній дебютант iQOO Neo 5 SE

19.12.2021 2158 0

Є шанс, що за нього запитають небагато

Завтра у парі з iQOO Neo 5s представлять iQOO Neo 5 SE. Про першого з дебютантів відомо багато, а тепер настав час більше дізнатися про іншу новинку. І тут на допомогу знову приходить всюдисущий і відомий мережевий інформатор Digital Chat Station, який злив характеристики новинки. Сама ж компанія опублікувала тизер, що демонструє дизайн смартфона.

Апаратною основою iQOO Neo 5 SE стане процесор Snapdragon 870. На передній панелі встановлять IPS-дисплей з частотою оновлення 144 Гц і запропонують підтримку швидкої зарядки потужністю 55 Вт. У комплекті зі смартфоном буде зарядний адаптер на 66 Вт.

iQOO Neo 5 SE запропонує порт USB Type-C, сканер відбитків пальців на бічній грані та потрійну тильну камеру з головним модулем на 50-мегапікселів. Працювати апарат стане під керуванням операційної системи Android 12 із оболонкою Origin OS.

Всі подробиці про смартфон ми дізнаємось вже завтра. Що стосується iQOO Neo 5s, то у смартфона буде AMOLED-панель роздільною здатністю FullHD+, селфі-камера на 16 Мп, акумулятор ємністю 4500 мАч зі швидкою 66-ватною зарядкою та потрійна тильна камера з головним сенсором Sony IMX598 на 48.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал .

Джерело: gsmarena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 19.12.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube