Показали Nubia Z30 з підекранною камерою

28.04.2021 2699 0

У мережу злили Nubia Z30 із камерою під дисплеєм

Цього місяця відбулася прем'єра ZTE Axon 30 Pro та ZTE Axon 30 Ultra, від яких чекали на появу підекранної камери. Але очікування не виправдалися, і компанія послалася на дефіцит комплектуючих та затримки з випуском компонентів, як причину, що новинки не отримали камеру під дисплеєм. Але при цьому глава ZTE заявив, що смартфон із підекранною камерою ми побачимо і вже скоро.

Сьогодні у мережу виклали зображення, на якому показали Nubia Z30. Якщо саме так і виглядатиме смартфон, він запропонує вигнутий дисплей і камеру відправили під поверхню екрана. Відступи на торцях симетричні та досить тонкі. Скошені торці і біля тильної кришки, і, схоже, вона скляна. Основна камера четверна та напис на майданчику вказує на те, що вона запропонує 100-кратний гібридний зум.

Читати також: Чому у ZTE Axon 30 Pro та Axon 30 Ultra немає підекранної камери і що з ZTE Axon 30

Очікується, що в основу Nubia Z30 ляже платформа Snapdragon 888 і основна камера має отримати пару датчиків роздільною здатністю 64-мегапікселя. Тип матриці має бути AMOLED, тут запропонують підвищену герцовку та вбудують сканер відбитків пальців. Працювати смартфон буде під керуванням операційної системи Android 11 з фірмовою надбудовою myOS 11. Очікується, що уявити Nubia Z30 можуть у травні.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 28.04.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube