З'явилися характеристики компакту Xperia від Sony

17.05.2021 2443 0

Sony Xperia Ace II буде компактним та бюджетним

Один із претендентів на вихід зі смартфонного бізнесу – Sony. Чи станеться це і коли, залишається тільки гадати. Зараз японці намагаються й надалі створювати смартфони, сподіваючись, що користувачі оцінять їх і проголосують за них своїми гаманцями. Серед новинок - Sony Xperia Ace II. Це бюджетний та компактний мобільник для масового ринку.

Інформація про смартфон з'явилася у базі даних Google Play Console. Повідомляється, що Sony Xperia Ace II отримає восьмиядерний чіпсет Helio P35, 4 Гб оперативної пам'яті та операційну систему Android 11.

Зображення пристрою вказує на те, що це буде типовий для наших днів бюджетник, котрому за статусом покладено краплеподібний виріз під фронтальну камеру. Роздільна здатність дисплея складе 1496х720 пікселів і діагональ 5,5 дюйма. Sony Xperia Ace II приписують сканер відбитків пальців на бічній грані, основну камеру з двома датчиками зображення та 3,5 мм роз'єм для навушників.

Читати також: Sony вдалося стабілізувати ситуацію на ринку смартфонів і навіть отримати прибуток

Прем'єру на смартфону чекають 19 травня і очікується, що він буде ексклюзивом для ринку Японії. Але не варто виключати варіант того, що він все ж таки з'явиться за межами внутрішнього ринку.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 17.05.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube