Redmi K50: чохол для смартфона готовий та характеристики його ігрової версії

09.01.2022 2455 0

У Redmi K50 Gaming Edition ставку зроблять на продуктивність, хороший звук та швидку зарядку

Навіщо смартфону система охолодження? Звичайно, для того, щоб не перегрітися та уникнути падіння продуктивності. Саме тому смартфони серії Redmi K50 отримають систему рідинного охолодження. Особливо ті версії, які будуть побудовані на базі Snapdragon 8 Gen 1. Раніше віце-президент Xiaomi Лю Вейбінг підтвердив присутність цієї платформи та рідинного охолодження у Redmi K50 .

Компанія декларує, що це буде подвійна система охолодження для відведення тепла та забезпечення стабільної продуктивності у будь-яких сценаріях використання. Очікується, що крім власне рідинного охолодження тут запропонують вентилятор за аналогією до того, як надходить ZTE у своїх смартфонах для геймерів Nubia Red Magic.

Якщо вірити мережному інформатору Digital Chat Station, то у сімействі Redmi K50 знову запропонують геймерський варіант Gaming Edition. Саме в цій версії обіцяють Snapdragon 8 Gen 1, батарейку ємністю 4700 мАг із швидкою 120 Вт зарядкою та систему охолодження. А ще тут будуть стереодинаміки з налаштуванням від JBL, лінійний вібромотор, операційна система Android 12 з оболонкою MIUI 13 і OLED-дисплей з підвищеною частотою оновлення, який захищає скло Gorilla Glass Victus.

Крім характеристик ігрового Redmi K50, інформатор злив зображення чохла, який призначений для базової версії. Ми бачимо вирізи під потрійну тильну камеру, USB Type-C роз'єм, динамік, ІЧ-порт та 3,5 мм роз'єм для навушників на верхній грані.

Інші чутки орієнтують на те, що частота оновлення екрану становитиме 144 Гц і на тильній стороні встановлять тильну камеру 64 Мп (Sony IMX686) + 13 Мп (надширик) + 2 Мп (датчик глибини). Є ймовірність, що випустять ще версію, де як головне запропонують датчик на 108 Мп. Логічно припустити, що за межі Китаю смартфон вийде як Poco F4 GT.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерела: sparronews , sparronews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube