Samsung: не поспішайте відспівувати лінійку Galaxy Note

17.03.2021 3629 0

Смартфони в рамках серії Galaxy Note виходитимуть, але не цього року

Мережеві інформатори всіх мастей співали в один голос, що дні серії Galaxy Note добігли кінця, адже її поховають вона нікому не потрібна. Більше того, в мережі активно просувалися новини з посиланням на представників компанії, які підтверджували відхід лінійки з ринку. Samsung же поблажливо спостерігала за тим, що відбувається, і ніяк не коментувала чутки, наче нагнітаючи галас навколо сімейства Galaxy Note.

Читати також: Samsung чотири роки випускатиме оновлення безпеки, але є нюанси

І ось нарешті прозвучала офіційна інформація про майбутнє лінійки. Озвучив її сам генеральний директор Samsung Electronics Донг-Джин Ко на зборах акціонерів. Він повідомив, що цього року сімейство Galaxy Note залишиться без поновлення. Але при цьому ніхто не цурається цієї серії, новинки можуть з'явитися в 2022 році. Коли саме чекати на поповнення в рамках серії Galaxy Note, глава компанії також не став уточнювати. Він вважав за краще обмежитися фразою, що терміни можуть відрізнятися.

Експерти говорять про те, що пропуск виходу нового покоління Galaxy Note цього року продиктований бажанням компанії не плодити канібалізм усередині власної лінійки та у пріоритетах продажу Samsung Galaxy S21 Ultra, який отримав підтримку стілус.

Читати також: Незвичайний Samsung Galaxy A82 буде зовсім не дешевим .

Під час свого виступу Донг-Джин Ко підтвердив, що вони відчувають дефіцит напівпровідникової продукції. За його словами, спостерігається серйозний дисбаланс пропозицій та попиту комплектуючих. Дефіцит компонентів міг стати однією з причин, чому Samsung пропускає вихід флагмана Galaxy Note.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 17.03.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube