Samsung заперечує проблеми з Exynos 2200 та назвала час його анонсу

13.01.2022 1794 0

Exynos 2200 представлять разом з Galaxy S22 і з чіпом все гаразд

11 січня Samsung мала представити новий чіп Exynos з графікою AMD RDNA 2. Ніякого анонсу в результаті проводити не стали. Сама компанія при цьому не вважала за потрібне заздалегідь сповістити про відміну релізу, вона віддала перевагу по-тихому видалити інформацію про майбутній прес-захід у соціальних мережах.

І тільки після того, як засоби масової інформації звернули увагу, що компанія не стала проводити івент , Samsung прокоментувала ситуацію. Представник компанії розповів виданню Business Korea, що вони вирішили почекати з анонсом чіпа. Він ляже в основу нових флагманів компанії та буде представлений одночасно з презентацією пристроїв на його базі. При цьому представник Samsung спростував існування якихось проблем із продуктивністю та виробництвом чіпа.

Що саме змусило компанію відкласти анонс процесора, не повідомляється. Низка інформаторів припустили, що необхідність доопрацювання чіпа і лягла в основу рішення почекати з презентацією. За чутками, новий чіп має проблеми з відведенням тепла та енергоефективністю, тому інженери змушені були «прикрутити» частоти відеоприскорювача.

Такі зміни в розклад заходу, які внесені в останній момент, все ж таки виглядають дуже підозрілими і можуть свідчити про існування якихось проблем, які змусили піти на такий безпрецедентний крок. Викликає подив і поведінка Samsung, яка воліла не робити заздалегідь якихось оголошень про відстрочку релізу. Знову ж таки немає жодної впевненості, що Exynos 2200 буде готовий до моменту анонсу серії Galaxy S22 і проблеми, що виникли, не підштовхнуть компанію відсунути прем'єру флагманів.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: businesskorea

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube