Санкції США. Honor на черзі?

18.10.2021 1908 2

Американські сенатори в черговий раз вимагають повернути Honor до чорного списку

Через санкції США Huawei несолодко по всіх напрямках. Гоніння змусили продати Honor та бренд позиціонується як самостійний. Але далеко не всі повірили, що продаж був саме продажем, а не юридичним трюком. Ціла низка сенаторів Конгресу США засумнівалися в тому, що Honor справді пішла з протекторату Huawei і не співпрацює з військовими Китаю.

Вони вважають продаж Honor хитрим маневром, який був зроблений для того, щоб вивести компанію з-під впливу американських санкцій, але вона продовжує зливати дані китайським військовим. Вони об'єдналися для того, щоб закликати Джо Байдена внести Honor до чорного списку. Відповідний лист був надісланий сенаторами на адресу Президента США.

Вони акцентували увагу на тому, що зараз Honor має доступ до американських технологій та комплектуючих. Своїм трюком із продажем, Пекін «ефективно ухилився від критично важливого експортного контролю. Компанія продовжує становити загрозу національній безпеці США і бездіяльність Міністерство торгівлі може створити прецедент, коли все зійде з рук і це стане сигналом для супротивників, що США «вичерпані можливості чи сила волі».

Якою буде реакція адміністрації Джо Байдена та Міністерства торгівлі США, невідомо. Але є всі підстави говорити, що на горизонті маячить цілком реальна загроза для Honor опинитися під гнітом санкцій. Вже скоро на світовий ринок виходить серія Honor 50 і агресивна риторика, що виходить із США, може негативно вплинути на продаж пристроїв за межами Китаю.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: scmp

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 18.10.2021
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
nuraddin rozmetov
0
Ты не знаешь,о чём говоришь. Вначале изучи внимательно подоплёку происходящего. Если что у меня и Самсунг и Сяоми. Оба достойные аппараты.
18.10.2021 23:54
Відповісти
Vladislav D
0
nuraddin rozmetov, ага, только вот Самсунг меньшее собирает данных, и не передает их кому попало, не за деньги не за спасибо! А вот сраоми, собирает тонны данных в минуту, и передаються они кому попало, за деньги а когда и за спасибо...!
19.10.2021 09:04
Відповісти

Останні ролики на YouTube