У Asus ROG Phone 5 буде доступна версія

12.02.2021 2178 0

На TENAA помічено смартфон, який може стати спрощеною версією Asus ROG Phone 5

Є передумови, що цього року Xiaomi випустить Black Shark 4 і в пару з ним дасть трохи спрощену версію з чіпом Snapdragon 870. Є ймовірність, що спрощену версію ігрового смартфона випустить і Asus. У базі даних сертифікаційного сайту TENAA було знайдено інформацію про нову модель компанії з індексом ASUS_I005DB.

Спрощення простежуються навіть у зовнішньому вигляді смартфона, який втратив логотип ROG зі світлодіодним підсвічуванням і немає логотипу Tencent Games. Тильна кришка має заокруглення з боків та горизонтальну камеру з двома або трьома датчиками зображення. Габарити корпусу склали 172,83 х77, 25х10, 29 мм і пристойна товщина пояснюється тим, що всередині встановили акумуляторну батарею ємністю 6000 мАг.

Керує роботою смартфона операційна система Android 11. Що за чіп отримає апарат невідомо. Можливо, вибір впаде на Snapdragon 870, який цього сезону позиціонується як трохи розігнана версія Snapdragon 865 або спрощений варіант Snapdragon 888.

Коли варто чекати на реліз апарату, не повідомляється. Можливо, його представлять одного дня з Asus ROG Phone 5, який дебютує в березні нинішнього року. Фішкою флагмана окрім топової платформи Snapdragon 888 стане додатковий дисплей на задній панелі.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 12.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube