Учень перевершив майстри: Oppo пасує перед Realme

22.07.2021 12750 1

Xiaomi утримує лідерство, але найсильніше додала Realme

Зірка Realme зійшла на небосхилі ринку смартфонів у 2018 році. Це "нащадок" Oppo, який прийшов перемагати Xiaomi з її суббрендом Redmi. За три роки компанія зуміла виконати величезну роботу і активно будує власну екосистему. І вже Oppo тепер у ролі наздоганяючого.

Останній звіт аналітиків компанії Canalys, створений на основі аналізу ринку смартфонів в Індії, вказує на те, що за підсумками другого кварталу цього року Realme обійшла Oppo. Так, з квітня по червень Realme поставила на індійський ринок 4,9 млн. трубок (15%), тоді як Oppo відвантажила 3,8 млн. пристроїв (12%). Це дозволило "дочці" зайняти четверте місце на ринку Індії, відсунувши материнську компанію на п'яту позицію.

Говорячи про звіт Canalys за другий квартал нинішнього року, не можна залишити без уваги лідерство Xiaomi, яка контролює 28% індійського ринку і зуміла відвантажити 9,5 млн смартфонів. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року постачання пристроїв зросло більш ніж на 4 млн, але частка компанії при цьому знизилася на 2%.

Читати також: Бездротові зарядки з магнітами Realme MagDart показали на зображеннях

На другому місці йде Samsung, чия частка на ринку Індії становить 17% і в кількісному вираженні це 5,5 млн. відвантажених смартфонів. Третьою стала Vivo, у чиєму активі 5,4 млн. поставлених гаджетів і її частка склала 17%.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 22.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Главнов Вячеслав
-1
Странная статья, размытая статистика, где остальные участники рынка???
23.07.2021 23:01
Відповісти

Останні ролики на YouTube