У Nova Launcher додали нові анімації та інші фішки

02.01.2021 4697 2

В одному з найвідоміших лончерів, Nova Launcher, трохи оновили анімації та додали інші фічі в останній бета-версії програми.

Після покупки нового смартфона багато користувачів задоволені всім, крім основного – зовнішнього вигляду прошивки: дизайну основного екрану, іконок, анімацій. Якщо ви користуєтесь смартфоном на Android, то найпростіший спосіб змінити це положення - установка програми, що змінює зовнішній вигляд вашого прошивки. Такі програми називаються лончери.

Мабуть, найвідомішим лончером можна назвати Nova Launcher. Додаток відомий своєю простотою і водночас широкими можливостями кастомізації. Також Nova Launcher дуже добре підтримується своїми розробниками – це показало остання бета-версія програми, в якій оновилися анімації, а також додалися нові функції.

Читати також: Nova Launcher 6 отримав анімації Android Pie та підтримку Асистента

Нова версія Nova Launcher заснована на Launcher3, взятому з відкритої прошивки AOSP, що означає, що, крім переписаного коду, в ній є оновлені візуальні ефекти та анімація. У той час як основна увага у випуску приділяється оновленню основного коду, розробники додали також свої функції, у тому числі нові налаштування іконок та зміни інтерфейсу користувача.

Читати також: Nova Launcher - оновлення 6.0

Бета-версію ви можете завантажити прямо зараз або у вигляді apk-файлу на спеціальних форумах, або знайти Nova Launcher в Google Play Маркет і зареєструватися для участі в бета-тестуванні програми. Не варто забувати, що перед нами «бетка», тож багів не уникнути. Але будь-який тестувальник і так мав до цього готовий.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube !


Джерело: Caschys Blog


https://andro-news.com/news/s-1-yanvarya-milliony-smartfonov-ne-smogut-polzovatsya-whatsapp.html З 1 січня мільйони смартфонів не зможуть користуватися WhatsApp(в Адм. панель)

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 02.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Алексей Лягун
0
До Smart Launcher 5 этому приложению далеко.
02.01.2021 08:54
Відповісти
Andrey Swergunenko
0
Алексей Лягун, хурма , ваш смарт лончер!
03.01.2021 02:16
Відповісти

Останні ролики на YouTube