5G-смартфони Huawei ще повернуться

07.12.2021 2356 0

Компанія не відмовиться від флагманських лінійок пристроїв та працює над власними чіпами з підтримкою 5G

Незважаючи на те, що США дістали велику «дубинку» і дуже ґрунтовно пройшлися нею Huawei, компанія все ще не вмирає. Щоправда, санкції відчутно вдарили по китайському виробнику, його частка на ринку смартфонів стрімко тане, і він не має змоги закуповувати 5G-чіпи. Випуск пристроїв лише за допомогою 4G не дозволяє компанії скласти серйозну конкуренцію іншим компаніям.

Природно, що Huawei такий стан справ не влаштовує. Компанія хоче випустити свої чіпсети. Президент споживчого підрозділу виробника Дерек Ю заявив, що одного дня 5G-чіпи повернутися на смартфони компанії. На даний момент фахівці Шанхайського центру досліджень та розробок компанії працюють над новими 5G-процесорами. Якщо все задумане вдасться здійснити, то в майбутньому на ринку з'являться мобільники Huawei з підтримкою мереж п'ятого покоління.

Читати також:   Huawei Mate V: складний смартфон для модників і тих, хто хоче виділитися

Топ-менеджер компанії акцентував увагу, що вони не відмовляться від преміальних лінійок P і Mate, а також планують і надалі розвивати смартфони, які мають гнучкі екрани. Було також підтверджено, що наступного року на європейському ринку з'являться смартфони Huawei із попередньо встановленою операційною системою Harmony OS .

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 07.12.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube