Apple це зробить наступного року, а Google вже цього року

24.08.2021 2833 0

Google Pixel 6 та Pixel 6 Pro отримають підекранний сканер відбитків пальців

Вчора з'явилася інформація, що у iPhone 12s або iPhone 13 ставку зроблять на один метод біометричної ідентифікації. І це сканер відбитків пальців, а Face ID. Незважаючи на те, що підекранні дактилоскопічні датчики пройшли випробування, компанія не готова впроваджувати їх цього року. Його появу перенесли на 2022 рік.

Читати також: Камера перегріває Google Pixel 5a

А ось Google навпаки готова запропонувати сканер відбитків пальців, вбудований у екран вже цього року. На користь того, що Google Pixel 6 та Pixel 6 Pro отримають такий датчик, каже зображення, яке опублікував на своїй сторінці у Twitter глава підрозділу Android Хіроші Локхаймер. Він повідомив, що зараз вони пробують різні види шпалер за допомогою движка тем Android 12 Material You.

Скріншот чітко вказує на наявність іконки зі сканером відбитків пальців на екрані прямо під віджетом годинника. Цікаво, що через пару годин зображення було видалено, а це пряма вказівка на те, що топ-менеджер поквапився і показав раніше те, що не слід. Багато хто схильний говорити про те, що підекранному сканеру відбитків пальців у Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro бути.

Читати також: Google Pixel 6 і Google Pixel 6 Pro отримають ще одне важливе покращення

А достовірно про це ми дізнаємось у жовтні, коли і має відбутися прем'єра новинок, які цього разу запропонують перероблений дизайн та фірмовий чіп Tensor.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube