Apple не відповідає взаємністю користувачам з Китаю

01.08.2021 2546 1

Незважаючи на те, що користувачі в Китаї приносять їй солідні бариші, Apple ставить їх у гірші умови, ніж користувачів інших країн

Apple приділяла особливу увагу Китаю, вважаючи цей ринок одним із найважливіших для себе. Тім Кук неодноразово заявляв про своє бажання підкорити цей азіатський регіон. Хоч як крути, але півтора мільярда потенційних покупців це величезна армія. І начебто у Apple вийшло. iPhone досить охоче купують у Китаї навіть на тлі торгової війни, що вибухнула зі США, а за підсумками другого кварталу нинішнього року він став найбільшим для продукції Apple, відсунувши на другий план США.

Читати також:Ілон Маск - новий лідер Apple. І таке могло статися

У цій ситуації логічно було б, щоб компанія виявляла велику лояльність до китайських користувачів, які приносять до скарбниці компанії сотні мільярдів доларів. Але, навпаки, жодних преференцій чи рівних умов з іншими ринками Apple створювати не збирається. Так, кілька днів тому компанія повідомила про те, що більше не проводитиме заміну пошкоджених навушників AirPods. Натомість навушники слід здати до сервісного центру для перевірки.

Погіршила Apple для покупців у Китаї та умови гарантійної програми Apple Care+. Вона позбавила їх двох додаткових років гарантії на обладнання та послуги з підтримки програмного забезпечення. Ще одним образливим фактом ряд китайців вважають те, що Siri ігнорує запити про Китай. Так, при спробі дізнатися про те, хто завоював олімпійські медалі, голосовий помічник називає лише США, Японію та Росію. А відповідь служби підтримки взагалі можна вважати знущанням. Мовляв, Siri не згадує про Китай лише тому, що в скарбничці цієї країни стільки ж золотих медалей, скільки і в інших країнах.

Читати також: Apple взялася за інсайдерів

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizchina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 01.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Je Ja
0
ЦРУ И. БИДОН. ..........ФАКТ
02.08.2021 06:05
Відповісти

Останні ролики на YouTube