Apple слабко? Компанія не може освоїти технологію, яка стала повсякденною для Android-флагманів

23.08.2021 9676 1

iPhone 2021 не запропонують дисплейний сканер відбитків пальців

Схоже, Apple знову пасує і не зможе запропонувати те, до чого вона йде вже кілька років, а смартфони на базі Android запропонували ще в 2018 році. Концерн з Купертіно вже кілька років перебуває в ролі наздоганяючого і не зможе реалізувати аналогічне рішення і в iPhone 12s/iPhone 13.

Читати також: Як Apple Watch допомогли здійснити пограбування

Були передумови, що цього року нові iPhone можуть запропонувати два способи біометричної ідентифікації — розпізнавання обличчя та за допомогою сканера відбитків пальців, розташованому під дисплеєм. Якщо вірити журналісту видання Bloomberg Марку Гурману, про розкіш розблокування смартфона за допомогою підекранного сканера відбитків пальців фанатам Apple доведеться забути цього року.

За словами джерела, компанія дійсно тестувала цю технологію, але в результаті було ухвалено рішення відмовитись від її реалізації цього року. Натомість тепер компанія направить свої зусилля на вдосконалення Face ID і в планах розмістити датчики, необхідні для роботи системи, під дисплеєм. Таке рішення можуть отримати номерні iPhone, тоді як "бюджетні" продовжать нести тренд із "монобров'ю".

Існує й інший сценарій розвитку подій. Так, Face ID може залишитися прерогативою флагманів, тоді як моделі простіші і дешевші отримають Touch ID під поверхнею екрана.

Читати також: «Ошуканий» Apple шпигун образився  

Безумовно, адепти Apple заявлять про те, що у будь-якому разі компанія запропонує такий підекранний сканер відбитків пальців, що всі ахнуть. Просто на даний момент вона не досягла необхідної якості та крутості. Її рішення має бути найкращим у світі, на інше вона не погодиться.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 23.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
S Hubsan
-1
Не думаю, что Apple слабо. Просто они делают ставку на фейс айди. Всё же запихнуть весь этот набор датчиков под экран сложнее, чем 1 сканер отпечатка
24.08.2021 12:01
Відповісти

Останні ролики на YouTube