Майбутній iPhone може отримати Wi-Fi 6E. Що це означає ?

27.01.2021 2238 1

У мережі з'явилася інформація, що технологія Wi-Fi 6E дебютує в iPhone вже цього року

Звісно, до презентації нового iPhone 13 ще багато часу. Але вже зараз топи на Android починають використовувати рішення, яких немає у поточному флагмані лінійки iPhone 12.

Напевно, компанія Apple не хоче бути в ролі наздоганяючої. Але факт залишається фактом - Galaxy s21 Ultra вже вийшов, і він підтримує новий стандарт Wi-Fi 6E. Саме тому наступний витік здається цілком реальним.

Повідомляється, що наступне покоління iPhone буде першим із цим стандартом Wi-Fi для компанії. Новина бере свій початок зі чуток про те, що компанія Skyworks (виробник напівпровідників) забезпечує Apple запчастинами для цього модуля, йдеться про підсилювач потужності.

Нагадаємо, що технологія Wi-Fi 6E – пряме продовження Wi-Fi 6. Головним нововведенням є можливість використовувати частоту 6 ГГц для передачі даних (крім звичних 2,4 ГГц та 5 ГГц). Це дає користувачеві велику швидкість передачі та ще меншу затримку сигналу. З мінусів лише фізика – що вище частота, то коротше діапазон сигналу, та її здатність долати перешкоди.

Сподіваємося, що цього року на нас чекає чимало новинок із цим рішенням. Триматиме вас в курсі.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: news.mydrivers.com

Автор: Макс Ходаковский Дата публікації: 27.01.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Александр Татаринов
0
28.01.2021 07:59
Відповісти

Останні ролики на YouTube