Що якщо Redmi K50 Pro буде виглядати так?

08.02.2022 2866 0

Все просто, зрозуміло та досить оригінально

Цього року на нас чекає багатий на новинки лютий. Виробники почнуть бомбардувати ринок новими пристроями і серед тих, хто покаже своїх дебютантів, опиниться Xiaomi. До кінця лютого чекаємо на прем'єру серії Redmi K50, але без Redmi K50 Pro+ з чіпом Dimensity 9000 .

Донедавна інсайдери і сама компанія приділяли максимум уваги ігровому Redmi K50 Gaming Edition, тоді як інші моделі лінійки залишалися незаслужено в тіні. Інформація, як правило, обмежувалася лише припущеннями, які апаратні платформи вони отримають. І ось сьогодні нам вирішили показати, як виглядатиме Redmi K50 Pro.

Багато в чому, зображений на рендері смартфон, перегукується з візуалізацією, яка раніше миготіла в мережі . Новинка отримає бічний сканер відбитків пальців, незважаючи на те, що тип матриці тут буде AMOLED. Redmi K50 Pro укладено у тонкий корпус на тильній стороні якого розташований прямокутний блок основної камери із закругленими кутами.

Сам майданчик розділений на дві частини: глянсову та матову. Глянець знадобився, щоб візуально виділити три датчики зображення, розташовані за типом лопат вентилятора і один з них трохи більше за своїх побратимів. Нижче розташувався світлодіодний спалах і напис, що сповіщає, що головний модуль тут на 108 Мп.

Відомо, що Redmi K50 Pro буде побудований на Dimensity 8000 та запропонує 120-герцову OLED-панель. Інші параметри невідомі.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 08.02.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube