Що нового в MIUI 13

21.07.2021 6984 0

Технологія розширення пам'яті, новий дизайн, плаваюче вікно ігор та інші зміни в MIUI 13

Момент істини невблаганно наближається. Якщо інсайдери знають що кажуть, то 11 серпня Xiaomi проведе чергову презентацію, на якій представить не лише «залізні» новинки, а й MIUI 13. Офіційно про нову оболонку практично нічого невідомо, крім звичних обіцянок зробити її ще швидшою, стабільнішою та продуктивнішою. Але є неофіційні джерела, чиї пророцтва мають звичай збуватися.

Читати також:   Xiaomi Mi Mix 4: передбачувана дата анонсу та характеристики

За словами одного з китайських джерел, серед знакових змін MIUI 13 буде перероблений дизайн. Обіцяють нову анімацію, шрифти та звуки. Запропонує нова оболонка та перемальовані значки додатків, а також традиційно не обійдеться без пачки нових шпалер.

Інформатор обіцяє у MIUI 13 плаваюче вікно для ігор, багаторівневу систему рендерингу, а також технологію розширення пам'яті, коли пристрої зможуть пропонувати додатковий обсяг віртуальної оперативної пам'яті за рахунок флеш-накопичувача.

Щиро кажучи, ці обіцянки виглядають досить туманно, без конкретики. Скріншотів інформатор не надав. Як все це буде реалізована, побачимо вже на презентації і за результатами тестів MIUI 13. Очікується, що першим пристроєм, який «з коробки» отримає новий інтерфейс, стане Xiaomi Mi Mix 4, а також до нього можуть приєднатися і моделі серії Xiaomi CC 11.

Читати також: Гаряча вдача Xiaomi Mi 11 Ultra приборкали

Старт оновлення вже існуючих пристроїв до MIUI 13 може бути дано наприкінці серпня і починати, як завжди, будуть з флагманів та їхніх китайських версій. Обіцяють, що MIUI 13 отримають усі смартфони Xiaomi, POCO, Redmi та Black Shark, які вийшли за останні два роки.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 21.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube