Що запропонує iPhone 14: ранні прогнози

20.09.2021 2373 0

Аналітик Мінґ-Чі Куо запевняє, що дещо вже відомо про новинки 2022 року

Тільки днями відгриміла презентація iPhone 13, і компанія готується до старту продажів новинок, як у мережі з'явилася інформація про iPhone 14. Обіцяють значні зміни та не повернення до звичних способів керування. До цього готує відомий аналітик Мінґ-Чі Куо, який рідко помиляється у своїх прогнозах.

Читати також: Ємність акумуляторів серії iPhone 13 підросла

На думку інформатора, до помітних і значущих змін в iPhone 14 варто зарахувати поява отвору під фронталку замість «моноброви», тоді як датчики для роботи Face ID будуть під поверхнею дисплея. А ще для всіх ностальгуючим Touch ID повернеться в iPhone, але тепер вже під дисплеєм і в 2023 році.

Сімейство iPhone 14, найімовірніше, знову отримає чотири моделі, але mini-версії серед них не буде. Компанія остаточно розчарувалась у випуску компактних флагманів. На зміну їй прийде більший варіант — iPhone 14 Max, який запропонує 6,7-дюймовий дисплей і найнижчий прайс серед усіх новинок серії. І це за умови, що коштуватиме смартфон може близько $900.

Читати також: Мабуть, Apple готує два складні iPhone

Ще одним помітним новаторством в iPhone 14 стане заміна 12 Мп основного датчика на 48 Мп. Ось і Apple не змогла й надалі гнути свою лінію, що не в мегапікселях щастя.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: macrumos

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 20.09.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube