Цифра дня: кількість власників смартфонів Xiaomi по всьому світу

16.05.2022 1609 0

Тепер компанія рівноцінний Samsung та Apple гравець

У першому кварталі цього року у Xiaomi відбулося чергове і важливе для неї досягнення. За даними аналітиків Counterpoint Research, армія користувачів смартфонів компанії подолала позначку в 500 млн. Це дозволило Xiaomi стати членом елітарного клубу, куди входять Samsung і Apple.

 

Читати також: Річ. Стіл для заряджання 19 пристроїв від Xiaomi

 

Суха цифра навряд чи вразить багатьох, але для самої компанії та підвищення її іміджу це серйозне досягнення. Де-факто вона підтвердила, що входить до трійки найбільших смартфонобудівників у світі та армія її шанувальників велика, з ними треба рахуватися і це потенційні учасники екосистеми Xiaomi. З регіонального бренду вона стала гравцем світового рівня, за яким стоїть велика кількість користувачів.

 

 

Аналітики вважають, що велика користувальницька база повинна сприяти зростанню продажів аксесуарів, пристроїв, що носяться, та інших розумних гаджетів компанії. Не забуваймо і про те, що така армія власників смартфонів компанії відкриває для Xiaomi великі можливості для монетизації трафіку. За даними компанії, 80% доходу від інтернет-послуг вона отримує на ринку Китаю, а головним джерелом доходів стала реклама. У міру зростання армії фанатів за межами Піднебесної збільшиться і її прибуток від реклами на світовому ринку.

 

Читати також: Все про Xiaomi 12 Ultra: характеристики та ціна  

 

Аналітики відзначають успіх Xiaomi на низці регіональних ринків, серед яких Індія, Східна та Західна Європа. Чим більший дохід від продажу своїх послуг та товарів — тим більше компанія зможе спрямовувати на розвиток каналів та розширення географії продажів. Природно, що з'явиться більше коштів на просування своїх пристроїв на різних ринках.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: counterpointresearch

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 16.05.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube