Навіть розробники MIUI "утекли" на iPhone? Відповідь Xiaomi

07.12.2021 4029 0

iPhone дійсно є у цілого ряду співробітників Xiaomi, але їхня меншість

Нам кажуть, що патріотизм китайці вбирають із молоком матері. Тому вони часто підтримують бойкот закордонних виробників із тих країн, які завдали образу Китаю. Образою, наприклад, порахували санкції, які США ввели проти Huawei і спочатку саме домашній ринок підтримав компанію у важку хвилину. Але поступово всі ці патріотичні почуття пішли на спад, і китайський споживач поспішив до магазинів за iPhone.

Читати також: Перші подробиці про Xiaomi 12 Lite та Xiaomi 12 Lite Zoom

Показовими стали продажі листопада, коли в Китаї пішли нарозхват «яблучні» смартфони і пристроєм, що продається на розпродажі 11.11 став iPhone 13. Що говорити, якщо співробітники китайських виробників смартфонів зовсім не проти того, щоб користуватися iPhone. Подібну "нерозбірливість" продемонстрували співробітники Xiaomi. Причому ті, котрі працюють над створенням фірмової оболонки MIUI.

Звинувачення у не патріотизмі прозвучали у засобах масової інформації в Китаї та стали предметом спекотних дискусій. Навіть з'явилося припущення, що розробники MIUI добре обізнані про достаток багів і помилок у MIUI тому віддають перевагу апаратам зі стабільним софтом. Напруження пристрастей було настільки високим, що глава підрозділу з розробки MIUI Джин Фань вирішив прокоментувати ситуацію.

Топ-менеджер Xiaomi чітко дав зрозуміти, що компанія є толерантною і виявляє демократизм, не вимагаючи від співробітників користуватися виключно смартфонами Xiaomi. Незважаючи на надану свободу вибору, за словами Джин Фань, майже 95% співробітників володіють смартфонами компанії, а кілька відсотків, в основному користуються iPhone. Якщо говорити про співробітників, зайнятих розробкою MIUI, то кожен десятий володіє iPhone.

Читати також: Redmi 10 (2022) все ближче до анонсу  

Сам топ-менеджер Xiaomi віддає перевагу смартфонам компанії та останні дев'ять років користується виключно ними. Останнє його придбання – Xiaomi Civi. Один із співробітників компанії на форумі також заявив, що не використовувати у повсякденному житті її апарати безглуздо. Справа в тому, що створена екосистема, існувати в якій комфортно. Є ціла низка інтеграцій, які полегшують життя співробітників. До таких важливих речей він зарахував банківські карти, робочі карти і карти харчування, електронні ключі від автомобіля, карти громадського транспорту, систему розумний будинок та інші.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizchina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 07.12.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube