Подвійна основна камера? Huawei P50 Pro на рендерах від достовірного джерела

11.03.2021 7086 0

Таким може бути флагман Huawei P50 Pro

Перед анонсом серії Huawei Mate 40 було багато розмов, що «обезуглені» новинки стануть фінальним акордом компанії в ніші флагманів. Скептики запевняли, що сил та ресурсів на створення топових рішень у Huawei не буде. Але ціла низка мережевих джерел нас запевняють, що вони прорахувалися у своїх прогнозах, «зчепивши зуби» і на зло всім недоброзичливцям компанія виведе на ринок серію Huawei P50. І зробить це відповідно до звичного графіка прем'єр новинок лінійки Р — навесні.

Майже, напевно, і у випадку з сімейством Huawei P50 ми почуємо, що апарати стануть останніми флагманами китайської компанії. Все ж таки запас комплектуючих має особливість закінчуватися, і випуском новинок компанія вичерпає його. Але поки цього не сталося і буде все ж таки цікаво подивитися на те, якими вийдуть моделі серії Huawei P50. Сьогодні оцінюємо екстер'єр Huawei P50 Pro, відтворений відомим мережевим інформатором @ OnLeaks, який спеціалізується на витоках під грифом «достовірно». Тому зображення варто сприймати всерйоз і розраховувати на те, що саме так виглядатиме Huawei P50 Pro.

Читати також:   Новий чіп від Qualcomm врятує Huawei?

На жаль, ясності із камерою немає. Автор рендерів лише показав, що у Huawei P50 Pro буде досить масивний блок, що нагадує той, що ми бачили в Huawei Nova 8. Але скільки датчиків він буде вміщати, говорити впевнено не можна. @OnLeaks показав два великі сенсори, але застеріг, що точних даних про камери немає. З чуток, як головне повинні запропонувати новий «дюймовий» датчик Sony IMX800 на 50 Мп .

Натомість техно-шпигун повідомив, що Huawei P50 Pro удостоїться вигнутого 6,6-дюймового дисплея, де фронталку впишуть у отвір в кутку екрана. Габарити корпусу становитимуть 159х73х8,6-10,3 мм. Обіцяно подвійні стереодинаміки, дисплейний дактилоскопічний датчик та ІЧ-порт.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.03.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube