Фото Asus Zenfone 7 з камерою-перевертишем

23.08.2020 5840 1

Asus Zenfone постановки на "живих" знімках. Поворотна камера підтверджена

26 серпня привілейований клас флагманів поповниться черговими новинками Asus Zenfone 7 і Zenfone 7 Pro. Але це не просто "чергові" топові пристрої. Вони мають одна особливість, яка дозволить їм стояти окремо від інших пристроїв на ринку: поворотна камера. Такого трюку компанія вдається другий рік поспіль.

Читати також: Витік характеристик Asus Zenfone 7: диявол криється в деталях

Завдяки інсайдерам ми можемо оцінити дизайн Asus Zenfone 7. Виглядає новинка, як і попередник, самобутня і задня камера не імітує найбільш популярні зараз варіанти обігравання основної камери. У верхній частині тильної панелі видно поворотну камеру і тепер у цьому модулі три датчики, є подвійний спалах. Вище об'єктивів нанесено напис Flip Camera.

На тильній стороні тепер немає сканера відбитків пальців і, мабуть, це відправили на бічну грань. Звичайно, за умови, що чутки про наявність LCD-матриці з частотою оновлення 60 Гц є достовірними. Сама задня панель виготовлена зі скла і має вигнуті бічні кромки.

Читати також: Asus Zenfone 7 може стати одним із найдешевших флагманів

Передбачається, що Zenfone 7 запропонує швидку зарядку потужністю 30 Вт і основна камера крім головного 64 Мп модуля має телеоб'єктив і ширококутний датчик. Працювати новинка має на базі Android 10 із фірмовою оболонкою Zen UI. Фото роздрібної упаковки вказує на наявність 6,67-дюймового екрану роздільною здатністю FHD+, 8/128 Гб пам'яті, чіпа Snapdragon 865 та потрійної камери 64 Мп + 12 Мп + 8 Мп.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , «ВКонтакті» та YouTube -канал.

Джерело: SlashLeak

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 23.08.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Дин
1
Круто. Хорошие телефончики у них порой получаются.
24.08.2020 10:47
Відповісти

Останні ролики на YouTube