Фото OnePlus 9: симпатичний, але не розбурхує

13.12.2020 4277 0

У мережу злили фотографії із прототипом OnePlus 9

Як це часто буває, задовго до презентації в мережу злили фотографії ще не анонсованого пристрою. Цього разу на загальний огляд виставили фото з OnePlus 9. Ми самі не в захваті від такого розкладу, оскільки інтрига випаровується і градус очікування новинки падає. Але що робити, якщо вже стало нормою, що про нові пристрої відомо все ще до релізу.

Героєм знімків став прототип OnePlus 9, але все вказує на те, що саме так виглядатиме майбутній флагман. Незважаючи на всі спроби компанії переконати, що в плані дизайну ще нічого не вирішено , дуже схоже, що все з точністю до навпаки і OnePlus 9 буде виглядати так, як показано на фото і ранніх рендерах.

Загалом флагман з дизайну співзвучний з OnePlus 8T з тією лише відмінністю, що оформлення датчиків в основній камері буде іншим. Тут запропонують два модулі більше і один невеликих розмірів. Нехай вас не бентежить дивний логотип компанії на корпусі. Вже давно стало практикою, що виробники ставлять дивне «клеймо» на своїх прототипах у спробі приховати, який це продукт. Фірмовий важіль перемикання режимів видав у пристрої створення OnePlus.

Крім того, що показали фото, автор витоку також озвучив характеристики OnePlus 9. По всьому входить, що новинка удостоїться 6,55-дюймового дисплея роздільною здатністю 2400х1080 пікселів, чіпа Snapdragon 888, 8 Гб оперативної пам'яті 16 Мп і 48 Мп сенсор як головне на тильній стороні. Працюватиме апарат під керуванням Android 11 з фірмовою надбудовою OxygenOS 11.

Читати також: Колишній співзасновник OnePlus отримав $7 млн інвестицій на свій старт.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: phonearena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube