Фотопост: концепт OnePlus 9T Pro

03.07.2021 3165 1

Показали OnePlus 9T Pro, і він не прикольний

OnePlus взяла за правило анонсувати покращену версію флагмана у другій половині року. Не має вона відійти від цього графіка прем'єр і цього року. Можливо, крім OnePlus 9T вона представить і архіфлагман - OnePlus 9T Pro. Хоча в це віриться слабо, та й низку джерел раніше підтвердили, що вдосконалений варіант OnePlus 9 Pro компанія випускати цього року не буде.

Читати також: OnePlus змінила політику підтримки пристроїв і оголосила про «нову платформу»

Але це не заважає ентузіастам уявляти, як міг би виглядати OnePlus 9T Pro. У мережі з'явився концепт смартфона і немає сумнівів, що як джерело для натхнення виступив Xiaomi Mi 11 Ultra. А вся річ у додатковому екрані, який встановили на тильній стороні в одному блоці з основною камерою.

Сам майданчик тильної камери виконаний у стилі OnePlus 9 Pro, і він вміщує чотири датчики зображення різних розмірів. Світлодіодний спалах і логотип Hasselblad винесли за межі блоку, а місце, що вивільнилося, зайняв невеликий екранчик. До лицьової панелі з маленькою фронталкою по центру екрану та вигнутими кромками з боків питань немає – все як заведено в наші дні.

Читати також: OnePlus 9 Pro: заявка на культовий та знаковий смартфон?

OnePlus 9T Pro приписують чіп Snapdragon 888+, оперативну пам'ять LPDDR5 та флеш-накопичувач UFS 3.1. Всі ці характеристики можна сміливо називати і серед можливих параметрів OnePlus 9T.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.  

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 03.07.2021
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Павел Гольцов
0
По мне если щас нет телевика с 5 кратным оптическим щумом, я этот телефон не рассматриваю к покупке
03.07.2021 22:17
Відповісти

Останні ролики на YouTube