Гнучка розкладачка Xiaomi: симбіоз Google Pixel 6 та Samsung Galaxy Z Flip 3

27.05.2022 5381 0

З'явився патент із зображенням розкладачки від Xiaomi

У мережі періодично випливали чутки, що Xiaomi готує свій Galaxy Z Flip. Але донедавна не було жодних доказів цього. І ось днями на сайті Державного управління у справах інтелектуальної власності Китаю (CNIPA) з'явився патент на смартфон Xiaomi із гнучким дисплеєм. І він справді виконаний у форм-факторі розкладачки.

 

Читати також:Яким смартфоном користується глава Xiaomi

 

Патентна документація демонструє смартфон, що має гнучку матрицю, яка згинається по горизонталі. Навіть побіжного погляду достатньо, щоб у свідомості з'явилася асоціація з дизайном Google Pixel 6. А все завдяки оформленню блоку основної камери у формі виступу на зразок пристроїв Google. Тут запропонували три елементи, які вишикувалися в ряд по горизонталі. Чи має апарат фронтальна камера, ескізи не дають уявлення.

 

 

Очевидно, що на правій бічній грані розташувалися клавіші управління, а на нижній розташувалися порт USB Type-C, грати для динаміка та слот для SIM-карток. Будь-які технічні подробиці про смартфон не наводяться. Зроблено акцент лише на дизайні і тут немає нічого фантастичного, чого не можна було реалізувати на сьогоднішній день.

 

 

Читати також: Redmi Note 11T Pro та Redmi Note 11T Pro+ з'являться за межами Китаю

 

Але це тільки патент, який так може і не бути втілений у життя. У будь-якому випадку це лише один із поглядів на те, якою може бути розкладачка Xiaomi з гнучким дисплеєм.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 27.05.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube