Google Pixel 6 та Pixel 6 Pro отримали офіційну дату анонсу

06.10.2021 2325 0

Через два тижні ми будемо приємно здивовані чи розчаровані

Інформації про Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro достатньо. Вже зараз зрозуміло, що новинки або принесуть шалений успіх або стануть головним розчаруванням року. На даному етапі бачиться так, що новинки мають кілька плюсів, які повинні зробити Pixel 6 і Pixel 6 Pro подією на ринку смартфонів. Так це чи ні, чи зможемо судити вже скоро. Google озвучила те, що було відомо і раніше.

Читати також: Google: наш пошуковик найкращий, тому його і вибирають багато  

Йдеться про дату анонсу. Компанія її назвала, і вона співпала із прогнозом низки інсайдерів. Google Pixel 6 та Pixel 6 Pro представлять 19 жовтня. Захід пройде в онлайн-форматі та крім самих смартфонів, компанія має більше розповісти і про інтерфейс Pixel Launcher на базі Android 12.

Якщо говорити про ті сильні сторони, які повинні запропонувати новинки, то варто обов'язково згадати процесор власної розробки Tensor, який повинні ідеально оптимізувати під софт, самобутній дизайн, що однозначно виділяє Pixel 6 і Pixel 6 Pro на тлі інших пристроїв.

Читати також: Злили ціни на Google Pixel 6 та Pixel 6 Pro: цілком адекватно  

Обіцяють приріст ємності акумуляторів та перероблені камери, яких побільшає і їх підтягнуто за характеристиками. Об'єктивно, новинки відрізняються від того, що Google випускала раніше. Наскільки це буде позитивною зміною, дізнаємося за кілька тижнів.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: phonearena

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 06.10.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube