Honor V40 здивує рекордною частотою опитування сенсорного шару

23.12.2020 2431 0

Дисплей Honor V40 буде по геймерськи спритним

Першим пристроєм, який буде випущено Honor після набуття незалежності, стане Honor V40. Останніми днями не бракує чуток навколо майбутнього анонсу. Так, ми вже знаємо, що Honor V40 буде цілою лінійкою, куди увійдуть чотири моделі, що відрізняються апаратною платформою. Нам навіть показали те, який екстер'єр отримає базова версія серії . А сьогодні мережевий інформатор Digital Chat Station розкрив ще одну цікаву деталь новинки.

Зокрема, він натякнув, що Honor V40 отримає дисплей з високою частотою опитування сенсорного шару. Джерело нагадаємо, що на ринку доступні ігрофони Asus ROG Phone 3 та Xiaomi Black Shark 3, які укомплектовані екранами з частотою опитування сенсорного шару 270 Гц. І він запевняє, що Honor V40 омине їх за цим показником. Серед іншого Digital Chat Station вказав на те, що дисплей новинки демонструватиме високу чіткість, запропонує підвищену герцовку та буде вигнутий з обох боків.

Читати також: Honor готується запустити власні флагманські серії P та Mate

Нагадаємо, що чутки орієнтують нас на те, що Honor V40 удостоїться екрана діагоналлю 6,72 дюйма з частотою оновлення 120 Гц, чіпа Dimensity 1000+, швидкої зарядки на 66 Вт, 40 Мп датчика Sony IMX700 в основній камері Вт. Терміни анонсу сімейства Honor V40 не оголошені, але, схоже, що варто чекати на реліз у січні наступного року.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: g izmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 23.12.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube