Huawei та Honor прикупили пристойні партії AMOLED-дисплеїв

01.02.2021 1909 0

Huawei замовила 5 млн AMOLED панелей у Visionox. З огляду на це, відхід з ринку не планується

Ім'я компанії Huawei згадується в контексті того, що вона знаходиться під санкціями, в ім'я порятунку доньки вона продала Honor і розглядає можливість продати смартфонний бізнес . Відсутність доступу до цілого ряду важливих компонентів унеможливлює випуск мобільних пристроїв і доцільність збереження такого бізнесу прагне до нуля.

Тим не менш, сама Huawei заперечує вихід з ринку смартфонів і аналітики говорять про те, що їй не варто втрачати цей актив, який все ще дає прибуток. На користь того, що Huawei продовжить випуск мобільних телефонів, вказує інформація від джерел у ланцюжку поставок. За їхніми даними, компанія замовила у Visionox більше 5 млн AMOLED-панелей. Швидше за все ці дисплеї отримають апарати серії Huawei P50.

Придбати AMOLED-екрани у Visionox вирішила і Honor, але обсяг замовленої продукції складає 10 млн панелей. Для яких моделей колишній суббренд Huawei набуває дисплеїв, невідомо.

Читати також: Huawei, Xiaomi, ZTE, HiSilicon та інші об'єднаються для допомоги у створенні китайських процесорів

Декілька днів тому Visionox заявила, що за підсумками минулого року її прибуток повинен скласти $20-30 млн і це більше, ніж їй вдалося заробити в 2019 році. Минулого року компанія представила свою панель, яка дозволяє пропонувати підекранні камери, а також випустила екран із частотою оновлення 144 Гц. Дисплеї Visionox воліють купувати такі вендори як Xiaomi, Oppo, ZTE, LG та Motorola. Нагадаємо, що саме Visionox створила дисплей для концептуального Xiaomi Mi Mix Alpha.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mydrivers

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 01.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube