Huawei милувати ніхто не збирається, санкції можуть розширити

24.09.2021 2382 2

США не відмовилися від ідеї знищити Huawei

Якщо коротко охарактеризувати ситуацію з Huawei, то можна сказати, що компанію звинуватили у шпигунстві та співпраці з китайськими військовими, але при цьому не навели жодного доказу, вважаючи, що Білому дому мають вірити на слово. Після цього було кілька раундів санкцій, які призвели до того, що компанії перекрили доступ до ключових компонентів і технологій. А все для того, щоб послабити її на ринку телекомунікацій як щодо інфраструктурного обладнання, так і смартфонів.

Читати також: Представлені Huawei Nova 9 і Nova 9 Pro з потужною зарядкою та HarmonyOS

Була надія, що зі зміною влади у Білому домі відбудеться потепління та агресивні дії проти Huawei будуть припинені. Але цього не сталося, адміністрація Джона Байдена дотримується тієї ж лінії поведінки стосовно китайської компанії, яку заклали за Дональда Трампа. Більше того, вони готові до більш агресивних дій проти Huawei.

Так, у своєму інтерв'ю виданню Reuters міністр торгівлі США Джина Раймондо повідомила, що, якщо знадобиться, вони готові запровадити новий раунд санкцій. Вона заявляє, що Huawei є загрозою національній безпеці з різних причин, і Вашингтон агресивно лобіює інші країни, щоб вони не використовували обладнання Huawei у мережах 5G наступного покоління. При цьому Джина Раймондо не стала прямо відповідати на питання про можливе переслідування Honor та включення її до чорного списку.

Читати також: Huawei вдається зберігати важливе - лояльність користувачів

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: reuters

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.09.2021
Коментарі
Всього коментарів: 2
 
Владимир Баглей
4
айфоны следят за людьми постоянно и американское правительство на это забивает,а хуавэй стала поперёк горла!
24.09.2021 17:15
Відповісти
Александр В
-3
Владимир Баглей, США , всё правильно сделала .
А вот почему Вы так и не поняли , хотя всё написано
26.09.2021 08:54
Відповісти

Останні ролики на YouTube