Huawei – найпопулярніший виробник смартфонів у світі. Ну, як вони це роблять?

30.07.2020 2237 3

Якимось дивом, незважаючи на всі труднощі та перепони, Huawei змогла забратися на перший рядок списку загального рейтингу всіх виробників смартфонів. Згідно з новим звітом аналітичної фірми Canalys, китайський техно-гігант зміг продати більше смартфонів у всьому світі, ніж будь-яка інша компанія. Huawei має давні амбіції обігнати Samsung як найбільший у світі бренд смартфонів, і, судячи з усього, саме це сталося у квітні-червні цього року.

Звичайно, це не означає, що Huawei утримуватиме перше місце протягом тривалого часу, оскільки на результати явно вплинула пандемія. Аналітики вважають, що така сприятлива ситуація склалася через те, що продаж Samsung впав на 30%, у той час, як у Huawei стався менш помітний спад - всього 5%. Більше 70% пристроїв Huawei продаються на території Китаю, який не так сильно постраждав від COVID-19, як інші великі ринки. Та й не забуваймо, що Samsung завжди був, по суті, дрібним брендом у Китаї.

Читати також: Huawei та Apple успішні на ринку смартфонів у Китаї. Іншим хвалитися нічим

«<Huawei> продемонстрував виняткову стійкість у ці скрутні часи», - сказав представник компанії в офіційній заяві. «У період безпрецедентного глобального економічного спаду ми продовжуємо зростати та зміцнювати наші лідируючі позиції, надаючи споживачам інноваційні продукти».

Незважаючи на успіхи компанії, продукція Huawei все ще не на найсильніших позиціях за межами Китаю, що, очевидно, пов'язане з відсутністю Google-сервісів на борту їх пристроїв. Але сам факт того, що Huawei вказує на зростання в такі часи, говорить про те, що не все ще втрачено для компанії, якій пророкують смерть вже кілька років.

Читати також: США готові купити лояльність тих, хто відмовиться від співпраці з Huawei

Джерело: canalys.com

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 30.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 3
 
Yura Solt
0
Дональд Трамп назвался. уже всё ясно с этим))))
30.07.2020 16:45
Відповісти
Donald Trump
1
Они это делают просто;
Заносят по 30 сребренников горе блогерам типа Андрюши-Димы, Антона, Стасика, и вроде как "на коне", но как были накуй не нужны за пределами Китая, так и остались)))
30.07.2020 15:12
Відповісти
Николай
2
Какую чушь ты в очередной раз несешь...смотри не захлебнись в своей желчи и не окажись в психушке на фоне бредовых мыслей.
30.07.2020 15:36
Відповісти

Останні ролики на YouTube