І ще один прибув у полк - готується до виходу Motorola G9 Play

18.07.2020 2322 0

Що ж, схоже, на подвір'ї настав 2004 рік. Інакше як ще пояснити факт того, що в Мережі постійно з'являються новини про пристрої Motorola? Нещодавно ми розповідали про Moto G9 Plus. Тепер настала лінійка Play. Moto G7 з'явився на ринку на початку 2019 року, того ж року за ним відбувся G8. Тепер настав час для наступного покоління - першим з лінійки може стати Moto G9 Play.


 

А знаємо ми про нього через те, що в Мережі втекли результати його тесту в Geekbench. Хороші новини – смартфон працює під керуванням Android 10, на відміну, наприклад, від Moto G8 Power Lite, який, на жаль, вийшов у квітні цього року з 9.0 Pie на борту.


 

Процесор невідомий, але, судячи з результатів, на нас чекає Snapdragon 665 - "папуги" дуже схожі на те, чого досягли Moto G8 і G8 Power (не Lite). Знаємо, чип досить старий, але це все одно помітний апгрейд у порівнянні з Helio P70M, який стояв у Moto G8 Play.

 

Нагадаємо, що G8 Play мав смішні 2 Гб оперативної пам'яті, тоді як нова модель показує 4 Гб. Звичайно, в тестуванні могла використовуватися топова версія, так що виробник може викотити версії з меншою кількістю оперативної пам'яті та нижчою ціною.

Так що, незалежно від того, чи використовує Moto G9 Play Snapdragon 665, навіть доступна версія смартфона отримає покращення у продуктивності.


Схожі новини:

Motorola не може зупинитись. Готується до виходу черговий середньобюджетник бренду

Motorola не здається. У Мережі з'явилося відео з ще одним смартфоном компанії

Джерело: mysmartprice.com

Автор: Егор Лебедев Дата публікації: 18.07.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube