Ігровий Nubia Red Magic 6 поставить новий рекорд частоти оновлення екрану

24.02.2021 2108 0

Nubia Red Magic 6 стане рекордсменом із частоти оновлення екрану

Нагадаємо, що ZTE має суббренд Nubia, який спеціалізується на ігрових смартфонах. Сьогодні президент Nubia повідомив, що їхній новий ігровий флагман знову стане рекордсменом за частотою оновлення дисплея.

Читати також: Red Magic 6: дві версії та брутальний дизайн

Яка частота буде підтримуватись у новому Nubia Red Magic 6, він поки не повідомив, але нагадав нам минулі заслуги своєї команди.

Якщо коротко, то перший серійний смартфон із підвищеною частотою 90 Гц випустила саме компанія Nubia. Це було реалізовано в моделі Red Magic 3. По суті, цей апарат відкрив сучасну еру погоні за підвищеною герцовкою дисплеїв. На цьому компанія не зупинилася і в моделі Red Magic 5 вони оновили рекорд частоти оновлення для смартфонів – 144 Гц.

Nubia всіляко намагається утримати цей тренд за собою, і, нагадуючи нам свої минулі здобутки, тизерити нові рекорди. Сподіваємося, що скоро ми дізнаємось який дисплей і з якою частотою нам представлять.

Нагадаємо, що Red Magic 6 буде анонсовано 4 березня. Він є ігровим смартфоном на топовому Snapdragon 888, акумулятором на 4500 мАч і з прогресивною технологією охолодження, в якій нам навіть обіцяють активні елементи.

Читати також: ZTE анонсувала друге покоління смартфонів із підекранною камерою

Хочеться подивитись дітище дочірньої компанії ZTE повноцінно.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: news.mydrivers.com

Автор: Макс Ходаковский Дата публікації: 24.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube