iPhone 14 Max затримається

27.05.2022 4688 0

У всьому винен коронавірус

Незважаючи на новий спалах коронавірусу і проблеми в ланцюжку поставок, Apple не планує відкладати вихід серії iPhone 14. Принаймні основні моделі лінійки з'являться у вересні, а ось новачок модельного ряду iPhone 14 Max може затриматися. Надійшло повідомлення, що ця модель з'явиться пізніше за всі пристрої сімейства iPhone 14.

 

 

Як надовго відклали вихід iPhone 14 Max, не повідомляється. Як причини називають локдаун, який зупинив цілу низку фабрик у Китаї. Незважаючи на те, що ряд контрактних збирачів у Шанхаї повернулися до роботи, збої в роботі ланцюжків постачання не дозволяють їм працювати на повну потужність або з випередженням графіка. Аналітики говорять про те, що черговий спалах COVID-19 позначиться загалом на продажах iPhone та інших компаній. Очікується, що Apple не виконає план у 240 млн поставлених смартфонів , орієнтир на 220 млн відвантажених iPhone цього року.

 

Читати також: Apple готує телевізійну приставку у вигляді стику  

 

Нагадаємо, що цього року Apple випустить чотири нові смартфони: iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Базова модель серії та Pro-версія отримають дисплеї діагоналлю 6,1 дюйма, тоді як дві інші – 6,7-дюймові екрани. Тільки «прошки» удостоїться нового чіпа Apple A16 Bionic, а решта будуть задовольнятися торішнім процесором А15.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 27.05.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube