iPhone SE 3 не наступного року

11.11.2020 2243 0

Вихід iPhone SE 3 у 2021 оду під великим питанням

Ось уже півроку перші власники iPhone SE другого покоління отримали його власне користування. Це умовно бюджетний смартфон, який непогано купується. Але користувачі вже дивляться у майбутнє і гадають, яким може бути iPhone SE третього покоління і коли Apple має намір уявити його. На арену зі своїм передбаченням виходить відомий аналітик Мінґ-Чі Куо, який зробив собі кар'єру на зливах відомостей про ще не анонсовані «яблучні» пристрої.

Читати також: Apple програла Samsung битву за найголовніший для себе ринок смартфонів

У своєму новому звіті аналітик говорить про те, що iPhone SE 3 не варто чекати у першій половині 2021 року. Він не став прогнозувати, що бюджетний айфон вийде в другому півріччі 2021 року і дуже схоже, що наступника iPhone SE другого покоління ми не побачимо наступного року. Неймовірно, що Apple перейде на щорічний випуск оновлення iPhone SE. Може пройти кілька років перед тим, як вийде третє покоління. І друга половина 2021 року не найвдаліший час для виходу новинки з огляду на дебют серії iPhone 13.

Що стосується самого iPhone SE 3, він повинен запропонувати IPS-дисплей діагоналлю 5,5 або 6,1 дюйма, а також сканер Touch ID. Але до цієї інформації варто ставитися зі здоровою часткою скепсис. Судячи з останньої інформації роботи над iPhone SE 3 на ранній стадії і все може змінитися будь-якої миті.

Читати також: iPhone 13: дизайн у дусі iPhone 12 та новий ширик

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: techradar

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.11.2020
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube