Якісні рендери бюджетної Motorola E7 Power

11.02.2021 1706 0

Бюджетна Motorola E7 Power показана з усіх боків

Сьогодні стали доступні якісні рендер майбутнього бюджетного смартфона від Motorola. Це поки що лише витік, офіційного підтвердження немає, але стиль і якість ілюстрацій наштовхує на думку, що цим зображенням можна вірити.

Читати також: Motorola Ibiza засвітилася на тестах у GeekBench

Перед нами бюджетний моноблок у пластиковому корпусі двох кольорів. Внизу є підборіддя, а зверху є краплеподібний виріз для камери. Оскільки немає даних про розмір дисплея, складно зрозуміти, наскільки великим буде смартфон.

Із технічних характеристик, інсайдери кажуть, що телефон працюватиме на чіпі Helio P22 від MediaTek. Варіанти пам'яті будуть скромними - 2/3 Гб оперативної та 32/62 Гб внутрішньої. Виправити це положення частково зможе слот для картки microSD.

Камери нам обіцяють дві основні – 13Мп + 2Мп(макро) та одну фронтальну на 5Мп. Крім камер, на задній панелі буде розташовано датчик сканера відбитків пальців.

Читати також: Motorola Edge S на Snapdragon 870 розпродали за 2 хвилини

Як видно з характеристик – приставка «Power» у назві явно не про «залізо». В цьому випадку йдеться про автономність, адже смартфону приписують акумулятор на 5000 мАг.

Цікаво дізнатися ціну такого «довгограючого» бюджетника. Анонс смартфона інсайдери обіцяють уже незабаром.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina.com

Автор: Макс Ходаковский Дата публікації: 11.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube