Як буде працювати супутниковий зв'язок в iPhone

31.08.2021 2309 0

З'явилися подробиці, коли iPhone підключатиметься до супутників

Попри розвиненість системи стільникового зв'язку, майже кожної країни є «мертві» зони, де немає покриття. Користувачам доводиться шукати місця, щоб отримати зв'язок із зовнішнім світом. І ось вчора надійшло повідомлення , що Apple готова прийти на допомогу користувачам у цьому серія iPhone 13 отримає підтримку супутникового зв'язку.

Зокрема, iPhone нового покоління зможуть підключатися до супутників на низькій навколоземній орбіті (LEO) і користувач буде на зв'язку навіть там, де немає покриття мережі. Сьогодні з'явилися нові подробиці про те, як це працюватиме.

Так, повідомляється, що підключення до стільникової мережі передбачать для того, щоб користувач не залишився без зв'язку в надзвичайних та екстрених ситуаціях. Функція повинна дозволити надсилати текстові повідомлення службам швидкого реагування та повідомляти про такі інциденти як аварії в областях з низьким рівнем сигналу стільникового зв'язку або без нього.

Apple має уявити дві функції, які у своїй роботі будуть покладатися на супутниковий зв'язок. Так, функція обміну екстреними повідомленнями буде інтегрована в програму «Повідомлення» поряд зі стандартними опціями SMS та iMessage.

Читати також: Тім Кук на пенсії: коли може відбутися зміна глави Apple

Інша ж функція дозволить повідомляти про великі надзвичайні ситуації, такі як авіакатастрофи та кораблі з використанням супутникових мереж. Крім того, згодом служба зможе обробляти деякі телефонні дзвінки.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: androidauthority

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 31.08.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube