Як буде виглядати Realme 9

24.01.2022 2977 0

Новинка отримає зовнішність від попередника

У мережі давно ходять чутки про майбутній анонс серії Realme 9. В основному інсайдери охоче говорять про Realme 9 Pro та Realme 9 Pro+, а ось базовий Realme 9 незаслужено залишається у тіні. І ось сьогодні у нас з'явилася можливість оцінити зовнішній вигляд Realme 9, який уже встиг пройти процедуру сертифікації FCC.

Зовнішність чергового базового смартфона «цифрової» серії відрізнятиметься від інших пристроїв лінійки Realme 9. Компанія вирішила зберегти вигляд попередника, запропонувавши блок основної камери з чотирма «комфорками». Можливо, таке виконання камери виглядає архаїчним, але виконує головну мету — виділити смартфон на тлі інших пристроїв на ринку. А ще є чимало тих, хто не любить ризиковані рішення, віддаючи перевагу «класики», тому їм цілком може зайти дизайн, обкатаний ще Realme 8.

Читати також: Realme настає на «п'ятки» Samsung і вперше у трійці лідерів  

За наявною інформацією, Realme 9 запропонує 90-герцовий дисплей діагоналлю 6,5 дюйма, чіпсет від MediaTek, швидку зарядку потужністю 18 Вт і три датчики в основній камері, де ключовою роздільною здатністю 48 Мп і асистувати йому стануть два модулі по 2 Мп кожен та аналізу глибини.

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: mysmartprice

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 24.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube