Як компанія кинула власників Realme Pad

13.01.2022 4589 3

Realme Pad не буде оновлено до Android 12

У рамках розширення портфоліо продуктів та побудови власної екосистеми, у вересні минулого року Realme представила свій перший планшет . До виходу Realme Pad йому пророкували роль конкурента Xiaomi Pad 5, але суперництва не вийшло, пристрій «дочки» Oppo значно поступається по начинці рішенню від Xiaomi. Як виявилося, у Realme Pad є ще один істотний недолік.

Слабким місцем планшета стала його підтримка. Виявилося, що до планів компанії не входить випуск оновлень для Realme Pad. Вона повідомила, що планшет не оновлюватиметься до Android 12. Але при цьому обіцяно, що патчі безпеки вона планує випускати «протягом усього життєвого циклу програмного забезпечення».

Читати також: Realme 9 Pro отримає вигляд Realme GT Neo 2

Дивно не тільки те, що компанія ігнорує необхідність оновлення планшета, а й те, що вона не вважала за потрібне сповістити про це споживачів ще на старті продажів. Про те, що не варто чекати великих оновлень, стало відомо тільки зараз після чотирьох місяців після його виходу. Знай споживачі про те, що варіант оновитися до актуальних версій зеленого робота Realme Pad не світить, знайшлися б ті, хто не купував би планшет. Тим же, хто встиг придбати пристрій, залишається сподіватися, що компанія передумає і оновить його до Android 12.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: xatakandroid

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 13.01.2022
Коментарі
Всього коментарів: 3
 
Сергей Коршунков
0
Huawei так же бортанула со своим Media pad m5, который как вышел на восьмёрке, так ни разу и не обновился.
14.01.2022 07:03
Відповісти
Казимов Асиф
1
Вот мрази.
13.01.2022 17:02
Відповісти
Веретенников Сергей
0
Ой, а давайте вспомним сяомивский МиПад на отличнейшем игровом Тегре! Который как вышел на 4.4.2, так за пару обновлений дальше 4.4.4 и не ушел. Или про них тут плохо говорить не принято?
14.01.2022 06:37
Відповісти

Останні ролики на YouTube