Коли презентація Huawei Mate 40? Huawei назвала дату

11.10.2020 2952 1

До анонсу Huawei Mate 40 залишилося менше двох тижнів

Вже цього місяця представлять Huawei Mate 40. Це одна з важливих подій компанії цього року, особливо на тлі тих неприємностей, які обрушилися на неї завдяки США. Очікується, що нове сімейство стане останнім у черзі флагманських у сучасній історії Huawei і представлять відразу три топові моделі: Huawei Mate 40, Mate 40 Pro та Mate 40 Pro+. А коли точно відбудеться презентація?

Читати також: TSMC дозволили співпрацювати з Huawei. Але це нічого не змінює

Компанія перервала мовчання та низку чуток. Виконавчий директор Huawei Річард Ю на своїй сторінці у Weibo повідомив, що анонс сімейства Mate 40 відбудеться 22 жовтня. За чутками, починаючи з 12 жовтня компанія розпочне промо-кампанію з просування новинок на ринку, а їх продаж у Китаї стартує 30 жовтня. За попередньою інформацією, поява новинок на глобальному ринку затримається до наступного року.

Очікується, що всі три смартфони серії Huawei Mate 40 отримають новий флагманський чіп Kirin 9000 з підтримкою 5G, створений із застосуванням 5-нанометрової технології. Смартфони запропонують до 12 Гб оперативної пам'яті, до 512 Гб постійної, багатомодульні основні камери, де ставку зроблять на можливості телеоб'єктива, а також підтримку швидкої і бездротової зарядки. Є ймовірність, що на презентації компанія розповість про свої плани "підсадити" новинки на фірмову операційну систему HongmengOS (HarmonyOS).

Читати також: Huawei і Honor єдині і не розділені

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: weibo

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 11.10.2020
Коментарі
Всього коментарів: 1
 
Jack Black
0
Опять эта огромная дыра в экране.... Который год из за этого, не могу подобрать себе хороший флагман....
11.10.2020 09:19
Відповісти

Останні ролики на YouTube