Коли вийде iPhone 14. Названо орієнтовну дату презентації

18.05.2022 1344 0

Нічого не повинно завадити влаштувати анонс у вересні

Про iPhone 14 відомо досить багато і, швидше за все, цього року реліз нових айфонів відбудеться вчасно, тобто у вересні. І це незважаючи на карантинні обмеження, які були введені на низці китайських фабрик, що займаються збиранням пристроїв. Про це свідчать прогнози різних незалежних джерел і свій перший прогноз щодо дати виходу iPhone 14 дало видання iDropnews.

 

Читати також: Apple відмовиться від Lightning на користь USB Type-C в iPhone 15

 

Джерело запевняє, що прем'єра iPhone 14 відбудеться 13 вересня. Чи повернеться компанія до офлайн формату заходу або, як і раніше, влаштовуватиме його онлайн, відомостей немає. Натомість стверджується, що під час презентації основний акцент буде зроблено на відмінностях між базовими версіями (iPhone 14 та iPhone 14 Max) та «прошками» (iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max).

 

 

Очікується, що «звичайні» версії отримають традиційну монобровку, а iPhone 14 Pro і 14 Pro Max запропонують виїмку в екрані нового типу і будуть дещо більшими, ніж їхні попередники. iPhone 14 та iPhone 14 Max будуть побудовані на базі торішнього чіпа Apple A15 Bionic, а «прошки» отримають новий процесор A16.

 

Читати також: У Росії заборонили поповнювати Apple ID за допомогою сервісу Qiwi  

 

Відомо, що старші моделі точно отримають дисплеї з частотою оновлення 120 Гц і потрійну тильну камеру, де як головне мають запропонувати датчик на 48-мегапікселів.

 

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

 

Джерело: iDropnews

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 18.05.2022
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube