MediaTek і Apple тепер партнери

01.02.2021 2460 0

MediaTek вибрано Apple як постачальника комплектуючих для гарнітур

Назва тайванської компанії MediaTek добре знайома користувачам Android-пристроїв, адже вона є постачальником мобільних процесорів для цілого ряду смартфонів. Сьогодні надійшло повідомлення, що тепер назва цієї компанії буде на слуху у шанувальників пристроїв Apple.

Читати також: Феномен Apple: майстер-клас з впровадження рішень, які потім копіюють багато хто

Як передають низку зарубіжних видань, компанія MediaTek увійшла до партнерів концерну з Купертіно. Але відразу варто зазначити, що йдеться не про мобільні процесори, а про комплектуючі, які знайдуть своє застосування в гарнітурах. Постачання компонентів обіцяють розпочати вже у лютому чи березні цього року. Швидше за все, йдеться про гарнітури Beats, асортимент яких Apple продовжує розширювати, незважаючи на те, що ці навушники перестали входити до комплекту постачання.

Поява MediaTek серед постачальників Apple пов'язана з бажанням розширити кількість партнерів. А тайванська компанія залишається у ще більшому виграші. По-перше, вона підвищує власний імідж, як компанії, з якою має справи навіть Apple, а також зможе непогано заробити з огляду на стабільний попит на «яблучні» навушники.

Читати також: Facebook готується до оголошення війни Apple

Підписуйтесь на Andro News у Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: udn

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 01.02.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube