MIUI 12.5 відсунули на другий план, MIUI 13 вже у грудні

09.12.2021 8648 0

Можна не сумніватися, MIUI 13 представлять вже цього місяця

MIUI 13, чий анонс ми чекаємо на грудень, навряд чи стане знаковим оновленням. Так, Xiaomi переробить інтерфейсний пристрій оболонки та впровадить нові фічі, але не варто чекати серйозного розширення функціональних можливостей. Втім, так це чи ні ми зможемо зробити попередні висновки слідами презентації MIUI 13, яка вже стрімко наближається.

Читати також: Xiaomi 12 Pro дебютує скоро

Те, що нова версія фірмового прошивки дебютує до кінця цього року, раніше пообіцяв глава Xiaomi Лей Цзюнь. Прямим підтвердженням того, що MIUI 13 дебютує вже скоро, є той факт, що компанія випустила оновлення MIUI 12.5 21.12.8, і воно стане останнім у низці апдейтів MIUI 12.5. Розвиток цієї версії прошивки тимчасово припинено, тепер увага буде приділена MIUI 13. Про те, що компанія ставить на паузу розвиток MIUI 12.5 з 13 грудня було офіційно зазначено в журналі змін до нової версії оболонки.

За останньою інформацією, представити MIUI 13 мають 28 грудня одночасно з анонсом Xiaomi 12. Нова версія фірмової оболонки може дістатися до 118 пристроїв компанії, і першими оновлення отримають китайські версії флагманів. Серед нововведень згадуються оновлені віджети, оптимізація роботи інтерфейсу, перероблена панель сповіщення, гнучкі налаштування управління сховищем, новий режим енергозбереження та інші фішки.

Читати також: Перші подробиці про Xiaomi 12 Lite та Xiaomi 12 Lite Zoom

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: xiaomiui

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.12.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube