На вихід Realme 9 цього року не розраховувайте

09.09.2021 2431 0

Realme 9 представлять наступного року з «фантастичними» чіпами

Сьогодні Realme влаштувала презентацію на якій показала два нових смартфони та планшет. Після завершення релізу компанія завела про серію Realme 9. У мережі вже з'являлися чутки, що вона може випустити її раніше терміну, у жовтні нинішнього року. Realme вирішила покласти край чуткам і домислам, розповівши, коли вона збирається уявити Realme 9.

Компанія заявила, що серія Realme 9 дебютує у 2022 році. Якими будуть новинки, звичайно, вона озвучувати не стала. Єдине, що вона пообіцяла, то це те, що новинки отримають «фантастичні процесори для масового споживача».

Компанія мала традиції двічі на рік оновлювати номерну лінійку смартфонів. Але цього року Realme внесла корективи у цей графік. Вона вирішила не оновлювати «вісімки». Швидше за все сьогодні компанія представила останніх представників сімейства Realme 8 і більше новинок тут не буде. Тому користувачам потрібно вибирати серед моделей, які компанія запропонувала в серії Realme 8.

Читати також: Представлений тонкий і доступний Android-планшет зі стерео Realme Pad

На цьому низка прем'єр компанії у 2021 році не закінчується. Відомо, що ось-ось вона представить серію Realme Narzo 50 та Realme GT Neo 2 на базі Snapdragon 870.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: gizmochina

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 09.09.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube