Нові рендери Google Pixel 6 Pro

21.05.2021 4139 0

У самобутності Google Pixel 6 Pro точно не відмовиш

Google подивилася-дивилася на свої випущені смартфони і на те, що відбувається на ринку, і вирішила, що настав час змінюватися. Але якщо Pixel 5 вийшов досить дорогим і при цьому наскрізь компромісним, то у випадку з Pixel 6 і Pixel 6 Pro таких компромісів має бути менше. Компанія всерйоз налаштована створити еталонні смартфони на Android.

Об'єктивно, попередники красою не відрізнялися. Деякі з них "блищали" монобров'ю, солідними "зазорами" по периметру екрану, здоровенним "підборіддям" і не найелегантніше обіграним блоком камер. У випадку з Pixel 6 та Pixel 6 Pro компанія хоче зробити їх візуально самобутніми та оригінальними.

Минулого тижня ми вже бачили рендери майбутніх Pixel-фонів , а тепер завдяки @OnLeaks ми можемо побачити більше зображень Google Pixel 6 Pro. Вони більше відповідають останнім чуткам, що «прошка» отримає три датчики зображення на тильній стороні, який доповнить сенсор для корекції кольору. Є припущення, що головним виступить модуль на 50 Мп, запропонують ширик і перископ для 5-кратного оптичного зуму.

За інформацією джерела габарити Google Pixel 6 Pro складуть 163,9 х75, 8х8, 9 мм (11,5 мм з урахуванням виступаючого блоку основної камери). Смартфон повинен отримати фірмовий чіп, створений у колаборації Google та Samsung, дисплей AMOLED діагоналлю 6,67 дюйма з інтегрованим у нього сканером відбитків пальців та операційною системою Android 12 . Прем'єру новинок варто чекати восени.

Підписуйтесь на Andro News в Telegram , « ВКонтакті » та YouTube -канал.

Джерело: youtube

Автор: Ирина Кошелева Дата публікації: 21.05.2021
Коментарі
Всього коментарів: 0
Тут може бути написаний ваш коментар
 

Останні ролики на YouTube